Menu.jpg
 
 

Groot nieuws!

Wij treden de laatste maand in van de Groene Parel! Met veel plezier heeft ons team het afgelopen jaar een fantastisch restaurant neergezet waarbij wij veel gasten enthousiast hebben mogen maken met Parel klassiekers zoals de zeebaars met Noordzeeschuim, ceviche van dorade met leche de tigre van Passievrucht, gefrituurde baby squids en nog veel meer lekkers. 

Zoals velen van jullie weten zijn wij naast de Groene Parel ook eigenaar van Vincenzo’s en hebben daarbij besloten te focussen op 1 keuken, de Italiaanse. De Italiaanse keuken is een wetenschap dus om ons hierin te specialiseren moeten we keuzes maken. 

Begin april zal de Groene Parel verder gaan als Osteria Vincenzo’s. In de Osteria zullen pasta’s en klassieke Italiaanse gerechten met een funky twist centraal staan en zullen onze lokale leveranciers een grote rol blijven spelen in het concept. Hierbij ambiëren wij nog steeds om iedereen van zijn stoel te blazen met toffe smaken en gezelligheid. De passie blijft alleen de menukaart veranderd.

Wij hopen jullie allemaal nog een keer te zien bij de Parel en het smakelijk af te sluiten met ons deze maand!


❤ Team De Parels

Voor het maken van een reservering belt u +31 70 737 05 15 of stuurt u een e-mail naar info@vincenzososteria.nl

Openingstijden

Woensdag t/m zondag 17:00 tot 23:00